Brug Royal Canin Gastro Intestinal kost til din hund

Royal Canin Gastro Intestinal hund (foto: petworld-vet.dk)
Royal Canin Gastro Intestinal hund

Har du også en bedsteven med fire ben og en glad logrende hale? Så kender du helt sikkert til at bekymre dig om den får det bedste foder, hvor den både styrkes og styrker den immunforsvar, så den ikke rammes af forskellige lidelser og har den mængde energi der kræves for at den kan løbe og lege hele dagen.

Det er vigtigt at de får det bedste mad og at det ikke består af ”menneskemad” hver dag. Det er ok at den får en lille appetitvækker, men ikke til et helt måltid. Det hjælper ikke din hun og selvom det kan styrke dig, så er det bestemt ikke gældende for din hund, da den lever livet meget anderledes end dig, selvom I måske laver det samme. Derfor hav stor fokus på hundens mad og med Royal Gastro Intestinal serien er du sikker på at der findes noget til den enkelte hund og du kan også variere kosten, sådan at den kan skifte mellem smag, så den også oplever at der er forskellig mad den skal have og det ikke altid er det samme. Den kan højst sandsynligt godt få en favorit, men den spiser stadig maden, for intet af foderet er dårlig til den og smager dårligt.

Royal Canin er en seriøs forretning som har brugt mange år på at udvikle god og korrekt hundemad til vores firbenede venner og man kan være sikker på at alt har været kontrolleret inden de sender det ud i butikkerne. Derudover kører de også med serier, hvor du nemt kan gemme medicinen til dit dyr, så du ikke skal frygte at de går udenom det, da de er gode til at lokalisere og dermed undgå den vigtige medicin de skal have og der er ingen som ønsker at tvinge deres hund til at indtage medicinen med magt, for det er som vores børn.

Share

2 thoughts on “Brug Royal Canin Gastro Intestinal kost til din hund”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *