Hundegitter for din hunds sikkerhed

Har du hund med i bilen? Så er et hundegitter en luksus, du ikke vil undvære. Specielt hvis du har en stor hund, kan et hundegitter være en god løsning, hvis du har den med på farten, men ikke har plads til et bur i bilen.

Et hundegitter er for din hunds sikkerhed

Et hundegitter er med til at du kan transportere din hund sikkert rundt i din bil. Det gælder både sikkerheden for din hund, men også de resterende passagerer i din bil. Et hundegitter er beregnet til at kunne sættes fast mellem baggagerummet og de bagerste sæder. Normalvis sættes hundegitteret i spænd i bilens sider, hvilket også gør, at det nemt kan tilpasses biles størrelse.

Ved at afskærme bilens baggagerum fra resten af bilen, sørger man for, hvis uheldet er ude, at hunden ikke kommer flyvende gennem bilen og udgør en sikkerhedsmæssig fare for de restende passagerer i bilen.

Hundegitter til dit hjem

Et gitter – eller en låge – kan også være praktisk i dit hjem, når du har hund. Det udgør en praktisk løsning, hvis du ikke ønsker at din hund frit færdes i alle rum. En låge kan også hjælpe hunden til at vænne sig til at være alene hjemme, da afstanden til der hvor du som ejer befinder sig, kan øges gradvist. En hundelåge kan nemt sidestilles med en børnelåge. Gitteret er nemt at åbne og lukke med en hånd, og kan gå begge veje.

Se mulighederne for hundegitter til din hund her

Se mere hundetilbehør her:

Transportbur til hund – en praktisk anordning

Spar penge hver måned når du køber hundefoder

Tjek http://erhvervsmedie.dk/ for yderligere artikler

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *