Om havfiskeren.dk

Om sitet

Gør livet for kæledyret til en leg. Det er planen for de fleste kæledyrsejere. At have et kæledyr giver dig overskud, glæde og masser af hyggelige stunder i hverdagen. Men det er også hårdt arbejde til tider. Du skal tænke på foder, et ordentligt sted at sove, legetøj eller andet udstyr, som dyret har brug for. Det er nemt at stå af tilbehørstoget, før man er stået på. Men på dette site får du hjælp til at gøre livet med et kæledyr lidt nemmere. Her er tips til, hvilken slags foder du skal købe, hvordan du finder den bedste hundekurv eller gode råd om, hvilket loppemiddel du skal købe. God fornøjelse.

Sæt fokus på foder

Måske bemærker du, at der er ret mange indlæg, som handler om foder og mad til kæledyrene. Det er helt bevidst. Det er ikke altid nemt at finde rundt i de mange varianter, forhandlere og produkter hos dyrhandleren. Man bliver forvirret bare af at stå foran hylderne og forsøge at bestemme sig. Men vi vil gerne gøre det nemt for dig at finde frem til det foder, dit kæledyr skal have. Derfor har vi nøje udvalgt nogle få, men gode produkter. Du finder beskrivelser af, hvad foderet gør for dit kæledyr, og hvorfor du skal vælge netop det.

De små i centrum

En del af sitet er helliget små kæledyr; hvalpe og killinger er utrolig populære, og derfor har vi prioriteret viden om dem. Mens dit kæledyr vokser op, er det vigtigere end ellers, at du får lært det nogle gode vaner. Det gælder både mad, brug af kattebakke, gåture eller sovetider. Alt det er ikke altid nemt. Men her på sitet får du gode råd til, hvordan du griber livet med en killing eller en hvalp an. Her er masser af tips til et velegnet foder eller en guide til den perfekte hundekurv, som din hvalp garanteret vil elske.

Hvad har du på hjerte?

Målet med sitet er, at du kommer hurtigt og nemt i gang med at få en masse gode stunder med dit kæledyr. Vi forsøger hele tiden at skrive indlæg, der giver dig den viden, du har brug for. Vi arbejder hele tiden på at forbedre sitet. Men vi har brug for din hjælp. Sidder du derhjemme og synes, at du mangler noget, har du egne erfaringer eller oplevelser, du gerne vil dele med andre, eller har du bare almindelig ris eller ros? Så skriv endelig til os. Feedbacken betyder meget for vores arbejde med at gøre sitet bedre at brug for både dig og andre. På forhånd mange tak.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *