Bekæmp lopper og pelslus med advantage vet kat

Gør din kat fri (foto petworld.dk)
Gør din kat fri (foto petworld.dk)

Når en kat løber frit rundt, har dens ejer ikke nogen mulighed for at holde øje med, om katten er I kontakt med andre dyr. Dette kan man ikke gøre noget ved som katteejer, og ofte er det heller ikke noget problem. For en kat er det således et naturligt behov, at den kan omgås med andre katte. Desværre betyder den tætte kontakt med andre dyr, at en kat der ellers har en god hygiejne og er sund, kan blive ramt af lopper eller pelslus. Når dette sker, er det vigtigt at man som katteejer griber hurtigt ind, både for kattens skyld og for ens egen skyld.

Få hjælp til bekæmpelsen med advantage vet kat

Det er således nemmere at bekæmpe lopperne, hvis man gør det med det samme. Når man skal bekæmpe lopper og pelslus er det vigtigt, at man ikke bare tror, at man kan give katten et godt bad, og så er lopperne væk. I stedet for skal man anvende advantage vet til katte, som er et stærkt og effektivt produkt mod lopper og andre skadedyr i pelsen. Produktet fungerer ved, at man drypper et par dråber af produktet ned i kattens pels. Man skal altså skille hårene i pelsen og sørge for, at produktet rammer direkte på kattens hud.

Man kan trygt anvende advantage vet kat

Måske er nogle katteejere bange for, at produktet er skadeligt for katte. Men dette skal man bestemt ikke være bange for. Midlet i produktet bliver nemlig ikke optaget i kattens krop. Det fordeler sg derimod blot jævnt over hele kattens krop, så det virker effektivt. Når man har behandlet sin kat med advantage vet, vil den være beskyttet mod lopper I 4 uger. Har man børn skal man heller ikke være bange for at have produktet liggende, da pipetterne er børnesikrede.

Køb advantage vet kat hos petworld.dk.

 

Læs også:

Lær din kat at leve med allergi på en god måde

Få bugt med flåter og lopper med Frontline kat

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *