Customize din hunds nye hundehalsbånd og nyd synet heraf

Et godt hundehalsbånd må gerne være sjovt (foto Petworld.dk)
Et godt hundehalsbånd må gerne være sjovt (foto Petworld.dk)

Vores hunde skal have halsbånd på. Punktum, færdig, slut. Halsbåndet er din garanti for, at du får din bedste ven på fire ben hjem igen, hvis den har været på eventyr uden dig i nabolaget.

For med et hundehalsbånd ved de, der finder vovsen, hvor de skal ringe til – og hvilket navn de skal kalde hunden for at få den til at føle sig tryg i deres selskab, til du kommer og henter.

Det er bare sådan, at rigtig mange hundehalsbånd er lidt kedelige, og var det ikke for deres praktiske funktion – at der kan sættes en snor i, når I skal på gåtur, og at hunden kan identificeres, hvis den bliver væk – ville de fleste af os nok undlade halsbåndet, så vi i stedet kunne nyde synet af vores hund uden et forstyrrende element om dens bløde hals.

Vælg et hundehalsbånd du kan lide at se på

I og med en hund normalt har samme hundehalsbånd på gennem hele sit liv, et halsbånd, der selvfølgelig skal tilpasses, alt efter om den er hvalp eller voksen, kan du lige så godt finde et, du kan lide at se på fra start. Et, der gør dig glad og som passer til din hunds personlighed.

De typiske hundehalsbånd er sorte og i læder. Det mønster kunne du jo prøve at bevæge dig lidt væk fra ved at vælge et i farver. Det ser super fint ud, og hundehalsbåndet bliver pludselig mere en fin detalje, der understreger personlighed end et nødvendigt, praktisk unde.

Prøv også at gå på udkig efter et navneskilt på halsbåndet, der adskiller sig lidt fra det, alle andre har. Se f.eks. på dets udformning. I dag er mange hundes navneskilt en almindelig firkant eller et kødben udarbejdet i stål. Prøv i stedet at finde et hjerte eller noget andet sjovt og led også gerne efter et navneskilt med farve for at bryde lidt med det kedelige og grå.

Klik her og se et udvalg af hundehalsbånd

Share

1 thought on “Customize din hunds nye hundehalsbånd og nyd synet heraf”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *