Der skal andet end plastic i dit akvarium

Det er vigtigt, at dit akvarium ikke kun er udstyret med modeller af sunkne skibe eller skjulte skatte i plasticslotte. Der bør også være planter. Og selvfølgelig skal der være mange planter, hvis dit akvarium er stort, men generelt er det egentlig svært at fylde for meget grønt i fiskehjemmet. Dine fisk skal simpelthen have noget naturligt at gemme sig i. Og når det naturlige så samtidig er med til at skabe iltning af vandet, så der er vel ingen ulemper ved at anskaffe sig enorme mængder af forskellige planter? Jo, det kan der være.

Husk at passe akvarieplanterne

For selvfølgelig skal planterne passes ligesom de ville skulle det, hvis du havde dem placeret på land i din vindueskarm eller på terrassen. I akvariet er det godt nok ikke vanding, du skal bekymre dig om, da det af indlysende grunde helst ikke skulle blive noget problem. Men et vigtigt element, når du skal tage dig af dine akvarieplanter, er derimod at sørge for den rigtige gødning.

Heldigvis er det ikke svært at gøde akvariebeplantningen. Du behøver ikke være bange for at blande gødning til en type planter med gødning til en anden type. I langt de fleste tilfælde skal planterne nemlig have den samme form for gødning. Og det er ikke umiddelbart noget, der burde volde dig de store problemer, da gødningen tit bare skal tilføjes vandet i opblandet form en gang hver eller hver anden uge. Alt efter hvor meget cirkulation der er i dit akvarium, og hvor mange fisk du har.

Find flotte akvarier her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *