En verden af hundeudstyr

Hunde pullover (Foto: Petworld.dk)
Hunde pullover (Foto: Petworld.dk)

De seneste år har man i hele verden set en trende med at både kendte og almindelige mennesker i højere grad bruger deres hund som en del af deres look.

I de forskellige danske byer ser man oftere og oftere især unge piger løbe rundt med deres lille hund i en dyr taske, og det ser ud til at trenden fortsætter. Markedet for udstyr til hunden er nemlig større end nogensinde før, og hvor man før i tiden kun brugte penge på et pænt halsbånd og et navnetegn, kan man i dag få alt fra vinter- og regnfrakker til pyntetasker og –tørklæder.

Hundeejer og stylist?

En godt eksempel er netop frakkerne. Altså tøj til hunde. For mange lyder det som en tosset idé, da hunden fra naturens side jo har rigeligt i sin pels. Men ikke desto mindre går et voksende antal danske hundeejere i den retning.

Det er dog primært ved de mindre hunde, at man begynder at lege stylist. Og du kan i dag få frakker, trøjer og striktrøjer i alle regnbuens farver.

Priserne for en striktrøje til en mindre hund ligger typisk på 200-300 kroner, og derfor kan det også hurtigt blive en dyr beskæftigelse at opbygge et tøjskab til dit kæledyr.

Find masser af bud på hundeudstyr her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *