Et hundedækken gør gåturene til en leg i regnen

Køb et hundedækken til din hund (foto lavprisdyrehandel.dk)
Køb et hundedækken til din hund (foto lavprisdyrehandel.dk)

Et hundedækken holder hunden tør og varm, også når det regner og er koldt. Der er ingen grund til at blive indendøre, selvom vejret er slemt udenfor. Det kunne være en bedre ide bare at iføre sin hund et hundedækken og selv tage en dejlig varm jakke på. Der findes nemlig ikke noget som dårligt vejr, der findes kun dårlig påklædning. Den dårlige påklædning kan være med til at gøre det forventede, hyggelige gåtur til lidt af et mareridt. Vil man derfor rigtig gerne forsøge sig frem på gåben med en tør og dejlig hund, kan det være en fornuftig ide med et hundedækken. Et hundedækken gør det tørt at være glad også i regnvejr.

En god gang vand

Der er ikke noget som en god gang regnvejr. Det handler egentlig bare om at nyde regnvejret. For det har mange skønne sider med sig. Det har lugten af våd hund ikke. Vil man derfor rigtig gerne forsøge sig i regnvejrets favntag, bliver det en leg at være under regnvejrets åg med både frakke og dækken på. Det garanteres. Hvad der også garanteres er, at møblerne derhjemme bliver holdt fri af både lugt og fugt, når hunden træder indendøre igen. Det er også en lille gevinst. For alle ved, hvor stor en gene lugten af våd hund kan være. Den er omtrent ligeså svær at slippe af med, som den sure lugt vasketøj får, når det har ligget for længe i vaskemaskinen. Føj, den lugt er ikke god!

Tøj gør det hele lidt sjovere

Hundelivet på fire ben bliver unægtelig sjovere og tørre, når først hunden får det helt rigtige tøj på. Med det rette udstyr bliver hunden ikke bar en tør hund, men også en stilsikker og sej hund.

Share

1 thought on “Et hundedækken gør gåturene til en leg i regnen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *