Eukanuba hundefoder – Pas godt på den gamle hund

EUKANUBA VOKSENFODER (Foto: Petworld.dk)
EUKANUBA VOKSENFODER (Foto: Petworld.dk)

Din hunds behov ændrer sig i takt med at den bliver ældre. Den unge hvalp har brug for masser af vitaminer og tilskud, så den får alt, hvad den skal bruge af næring, mens den vokser. Den unge hund har brug for et foder der giver masser af energi, så den kan udvikle kroppens muskler og udformning ved hjælp af lange løbeture og masser af leg og træning. Et godt og sundt hundeliv fører til en sund alderdom, ligesom hos mennesker, og der er derfor en række aldersbetingede problemer som kan undgås ved at tage sig godt af hundens kost hele livet.

Omsorg hele livet

Men opmærksomheden omkring hundens kost og sundhed bør også række ind i alderdommen, hvor det i lige så høj grad er vigtigt at give hunden det rette foder. Den ældre hund har også særlige behov, du bør tage hensyn til.

Mærket Eukanuba har lavet ”Mature/senior Large til hunde fra 7 år og opefter og imødekommer de særlige ernæringsbehov, som ældre hunde af de store racer har. Foderet understøtter et godt immunforsvar, sunde led, vægtkontrol og sunde tænder. Alt sammen steder på hunden, som med alderen bliver særligt sårbare. Samtidig er det sammensat så den ældre hund får det optimale daglige indhold af protein, fedt, kulhydrater og vigtige vitaminer og mineraler. Foderet indeholder ingredienser af højeste kvalitet og har animalsk oprindelse med kylling som primær proteinkilde.

Læs mere om Eukanuba hundefoder her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *