Eukanuba – toppen af dyrefoder

Foder af høj kvalitet (foto petworld.dk)
Foder af høj kvalitet (foto petworld.dk)

En ting har de mange tusinde af danske dyreejere garanteret tilfælles. De har alle sammen prøvet at stå nede i dyrehandlerens forretning og være forvirret over de mange forskellige typer og mærker, der findes, når det kommer til foder til deres bedste ven.

Der er nemlig efterhånden utroligt mange varianter at vælge imellem, og hver især gør de alle sammen noget fantastisk for din hund – eller det er i hvert fald, hvad produktbeskrivelsen siger.

Hvis du vil være helt sikker på ikke at gå galt i byen, når du handler foder, så er det en god idé at holde sig til de store og anerkendte mærker. Her kommer Eukanuba ind i billedet.

Eukanuba betyder toppen

Den er faktisk god nok. Grundlæggeren af den efterhånden store foderproducent Eukanuba fandt inspiration til navnet i 1950’ernes røgfyldte jazzlokaler i USA. Her var ordet Eukanuba nemlig slang for noget eller nogen, der var på toppen.

Og den betegnelse har firmaet Eukanuba taget med i deres produkter.
Gennem en omfattende kvalitetskontrol og udelukkende brug af animalske proteiner har de igennem mange år leveret kvalitetsfoder til hunde over hele verden.

Hvis du er blevet interesseret, kan du tjekke udvalget på internettet, inden du begiver dig ned i den fysiske butik.

Læs mere om Eukanuba her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *