Find det rigtige hundefoder til din hvalp

Din hvalp skal spise sundt (Foto Petworld.dk)
Din hvalp skal spise sundt (Foto Petworld.dk)

Det er sommer. Du har en stor have og masser af tid efter en endt arbejdsdag. Hvad er mere perfekt end at anskaffe sig en sød lille hund. Menneskets bedste ven. Du har måske en holdning til, hvilken race det skal være, men har du også en holdning til, hvilet foder, der er bedst til nettop din hund?

Der findes tonsvis af mærker og typer af foder, du kan vælge, og eksperterne siger noget forskelligt. Det er i det hele taget lidt en jungle at finde rundt i. Dog er det vigtigt, at du vælger det rigtige, når din hund er hvalp, så din nye bedste ven får den rigtige ernæring.

Giv din hund hvalpefoder, når den vokser

Hele livet igennem er det rigtige hundefoder vigtigt for din hund, men du skal tænke ekstra over det, når den er hvalp. Det er først, når hunden har nået 90-95% af sin voksenvægt, at du kan gå over til voksenfoder. Det er vigtigt, at din hvalp får de rigtige næringsstoffer, så længe den vokser, så den kan udvikle sig optimalt. Forkert fodring kan være skadeligt for hvalpen, og dens knogler og led kan ikke udvikle sig ordentligt. Nogle fodertyper skelner også mellem store og små racer, så det skal du også huske at tage højde for. Du kan eventuelt snakker med en dyrlæge om, hvad din hund skal have i foderskålen.

Mangler du hundefoder, så kig her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *