Forskellig hundefoder til forskellige hunde

Hvilken mad er bedst for din hund? Udvalget af hundemad på det danske marked er stort, og det kan være svært at vælge, hvad der er bedst for netop din hund. Langt de fleste mærker er fuld af kvalitet, og det kan være svært at sige, hvilket mærke, der er det bedste. Til gengæld er det vigtigt, at du udvælger den mad, som passer til den race og alder din hund har. For der er selvfølgelig forskel på, at være en gammel Chihuahua og en ung Grand Danois.

Vælg efter størrelse og særlige behov

Royal Canin er et af de mærker, som er opmærksom på betydningen af race og alder. De små hunde får lettere tandsten end de store, og har derfor brug for et foder, som hjælper med at undgå tandsten. En pose Chihuahua Adult fra Royal Canin indeholder kalkbindere, som er med til at bremse dannelsen af tandsten. Derudover er maden skræddersyet til Chihuahuaens lille mund og små kæber, og har derfor også en særlig konsistens.

Til den store Grand Danois er foderpillerne omvendt gjort særligt store, og har en konsistens, som nedsætter hastigheden, som Grand Danois’ ellers er i stand til at spise i. Dermed opfordres hunden til at tygge, hvilket er bedst for mund- og tandhygiejnen. Foderpillen har desuden et meget højt energiindhold, som dækker den store hunds behov.

Se flere eksempler på mad fra Royal Canin her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *