Gå væk kat – slip for ubehagelige overraskelser i sandkassen

Hold styr på katten med Gå Væk Kat (foto petworld.dk)
Hold styr på katten med Gå Væk Kat (foto petworld.dk)

Børn elsker at lege i sandkasser, men det er ikke altid, at det kun er sand, der er fyldt i kassen. Hvem har ikke prøvet mere end én gang i sin barndom at få en tør, surt lugtende klump op i skovlen, lige som man var bedst i færd med at bygge sandslot. For katte er sandkasser ikke andet end kæmpestore kattebakker, og derfor er det meget typisk, at de vælger at besørge i sandkassen.

Men det er altså ikke lækkert, og det er noget, man gerne vil undgå. En måde at gøre dette på, er ved at bruge gå væk kat. Som navnet antyder, får produktet katten til at holde sig væk. Du kan få produktet som spray eller som krystaller. Det siger sig selv, at sprayen fordeles ved at spraye den ud over sandkassen, mens krystallerne lægges ud på jorden. De steder du har behandlet skulle nu gerne være beskyttet mod den besørgende kat, og du kan sende børnene ud i sandkassen med skovl og spand, uden frygten for, hvad de skulle komme til at grave op.

Det er lugten der skræmmer, når du bruger gå væk kat

Gå væk kat virker effektivt med sin lugt, der vækker ubehag hos kattene. Der hvor du enten har sprayet eller lagt krystaller ud, vil du opleve kattene gå i en lang bue udenom, fordi lugten generer dem. Og så er det slut med at besørge de forkerte steder.

Du kan også bruge produkterne indenfor, hvis du gerne vil have katten til at holde sig fra dine møbler. Den har måske fået en forkærlighed for at kradse godt i sofaen, og det skal man have stoppet hurtigt muligt. Sørg for, at katten har adgang til et kradsetræ i stedet og giv de udsatte steder et godt sprøjt.

Find produkter fra gå væk kat her

Se på en kattebakke hvis du har en indekat her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *