Giv din hund en varm trøje til vinter

TRIXIE PULLOVER (Foto: Petworld.dk)
TRIXIE PULLOVER (Foto: Petworld.dk)

Det er blevet vinter, og temperaturen falder også om dagen til under frysepunktet. Vi trækker alle sammen i vintertøjet og skutter os ved busstoppesteder og på stationer. Indimellem kan man se en hund stå bundet uden for en bager eller et supermarked og ryste af kulde.

Mange af de store hunde har heldigvis en god, tyk pels, som kan holde dem varme, når det bliver rigtig koldt, men mange af de mindre hunderacer kan have problemer med at holde på varmen, og vinteren kan være en ualmindelig kold tid. Det er der ingen grund til, for der findes mange lækre frakker og trøjer, som de kan få på, når de skal ud på deres daglige ture – for selvfølgelig skal de ud.

Tøjet kan fås i mange forskellige kvaliteter og prisklasser, men man kan sagtens få nogle gode eksemplarer for under 200 kr.

Prøv Trixie

Firmaet Trixie har lavet ”Garda pullover”, som er en varm og behagelig pullover med lille krave og mønster på ryggen. Den mørke-lilla farve passer godt til lyshårede og sorthårede hunde. Det gode ved pulloveren er, at den ikke kun varmer om ryggen, men også dækker og varmer hundens mave, som ellers er et udsat sted, der på de små hunde befinder sig tæt på den kolde jord. Derudover dækker trøjen skuldre og bagdel. Trøjen kan fås i forskellige størrelser.

Se flere varianter inden for hunde pullover her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *