Gode hundekurve holder hunden fra fodenden

Køb en god hundekurv, så du selv kan sove i fred (foto lavprisdyrehandel.dk)
Køb en god hundekurv, så du selv kan sove i fred (foto lavprisdyrehandel.dk)

Er du træt af, at din hund altid vil putte i din seng? Vil du gerne have, at den vænner sig til at skulle ligge et andet sted? Så skulle du overveje at investere en hundekurv til den. En god en af slagsen. Der findes et utal at vælge imellem. Nogle er til små hunde, andre til store. Nogle er bløde, andre i plast. Dertil findes der bløde indlæg, man kan lægge i hundekurvene, hvis man synes, hunden trænger til det, eller hvis den giver udtryk for at ville ligge blødere.

Hvis du investerer i en hundekurv i plast er den naturligvis ikke så blød uden et indlæg. Til gengæld er den rigtig let at holde ren. Det er både nemt at støvsuge den og tørre den af, hvis hunden kommer beskidt hjem fra skoven, gåturen, eller hvor den end har været.

Den bløde kurv er omvendt mere rund og omfavnende at ligge i. Den i plast er god i entreen, hvor den bløde måske passer bedre til soveværelset – det er op til dig.

Hundekurve skal med på tur

Tænker du nogle gange, at det er svært at få transporteret din hund med dig, når du skal noget? Den er usikker og rumsterer rundt i bilen. I så fald vil det være smart at investere i en hundekurv, der let kan lægges ud i bilen, når I skal af sted. Hundekurven vil føles som noget bekendt og hjemligt for din hund. Den vil automatisk slappe mere af. Alt efter hvor stor din hund er, kan den lægge sig i kurven i bagagerummet eller på bagsædet af bilen. Se på hundekurve her

Ligesom til katte findes der også små hundebure, der er transportable. Disse giver dig mulighed for at give din (mindre) hun et blødt sted at opholde sig, mens I er på farten.

Få mere inspiration til hundekurve her:

Lad din hund sove godt i en hundekurv

Inspiration: 3 gode bud på en hundekurv

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *