hund-der-goer

Her er løsningen på din hunds evige gøen

Mange hundeejere kender det. Din hund vil ikke stoppe med at gø. Du har måske fået klager fra naboer, og du er efterhånden ved at opgive, for du har prøvet alt for at berolige den, men uden held.

Læs med her og få gode råd til, hvad du kan gøre for at sætte en stopper for din hunds gøen.

Et supplerende træningsredskab

Har du nogensinde hørt om et anti gø halsbånd? Hvis ikke, så er det på tide. Et anti gø-halsbånd findes i forskellige varianter og med forskellige behandlingsmetoder.

En af varianterne udsender et lille sprøjt af luft eller vand, hver gang hunden begynder at gø. Det vil overraske din hund og for det meste være irriterende. Hvis du samtidig irettesætter hunden, vil halsbåndet endnu hurtigere opnå sin effekt. Halsbåndet er ikke skadeligt for din hund, men er et godt supplement i træningen.

Der findes også et anti gø halsbånd med citrus. Petsafe anti gø halsbånd har udviklet dette hundehalsbånd med citron, som skal afhjælpe hundens dårlige adfærd. Når hunden gør, udsendes der ved hjælp af halsbåndet et strejf af citrusduft, som skal lære hunden ikke at gø unødigt. Halsbåndet er 100% sikkert at bruge og fører ikke til smerte eller andre bivirkninger.

Fjernstyret opdragelse

En tredje variant er et anti gø halsbånd med fjernbetjening. Med dette halsbånd kan du selv indstille og styre de mekanismer, som du ønsker at anvende til at opdrage din hund. Du kan også sætte den til at irettesætte hunden automatisk. Halsbåndet har flere funktioner. Den kan indstille med vibration eller lyd – og du kan prøve dig frem for at se, hvad der virker bedst på din hund. Derudover har den tre niveauer af irettesættelse: lav, middel og høj, som du kan justere efter behov.
Husk, at det fjernstyrede halsbånd fås i forskellige størrelser, og at helt små hunde skal have et halsbånd i small, hvor vibrationer og enheder passer til hundens størrelse.

Du kan finde et anti gø halsbånd hos Maxi Zoo, men et anti gø halsbånd fra Pet World giver dig også forskellige muligheder for at vælge det halsbånd, der passer din hund. Her kan du også spørge ekspedienten yderligere til råds.

hund-gøen

Vælg det rigtige halsbånd

Men hvad så med det her anti gø halsbånd: Virker det overhovedet? Og hvilken en skal du vælge? Vi giver dig her et kort overblik over de overvejelser, du bør have forud for et køb. Dog er det stadig en god idé at rådføre dig hos forhandleren.

Anti gø halsbånd anmeldelser tegner forskellige billeder af varianterne af halsbånd. Nogle hundeejere har opnået gode resultater med halsbåndet med citron, hvor hunden stille og roligt er begyndt at ændre adfærd, mens andre har oplevet, at hunden blev helt “skør” og løb rundt i ring. Om det har en direkte forbindelse til udsending af citronduft er svær at sige. Et kritikpunkt ved citron-halsbåndet er desuden, at duften sætter sig i hundens pels og først forsvinder efter flere dage. Disse hundeejere, der har haft disse erfaringer, mener derfor, at hunden straffes unødigt i længere tid – og altså ikke kun det korte øjeblik efter, den gør.

Derfor kan halsbåndet med luft eller vand være det rigtige valg for dig og din hund. Med hverken vand eller luft er der risiko for, at en lugt sætter sig i pelsen. Her er anmeldelserne og effekten dog også varierende – nogle hundeejere har haft stort gavn af halsbåndet, mens andre ikke har kunnet mærke nogen synderlig effekt.

Har du prøvet nærmest alt for at bryde din hunds dårlige gø-vaner, kunne det være en idé at give halsbåndet et forsøg – måske du er heldig at opnå samme resultater med din hund.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *