Hundefløjte – måske værd at investere i for dig

Har du overvejet at skaffe en hundefløjte (foto.petworld.dk)
Har du overvejet at skaffe en hundefløjte (foto.petworld.dk)

Seriøse hundeejere er altid på udkig efter muligheder for at tage sig bedre af deres hund. Det indebærer, at man er villig til at undersøge forskellige former for hundetilbehør, som kan gøre livet lettere for både hund og ejer. Desuden skal man være bevidst omkring valget af hundefoder og hundelegetøj. I dette indlæg vil vi dog have fokus på hundefløjten. De fleste regner måske ikke ligefrem en hundefløjte for noget særligt, men der er flere gode grunde til, at den er blevet opfundet. Det vil vi komme nærmere ind på.

Hvad er en hundefløjte?

Princippet bag en hundefløjte er, at den udsender en så højfrekvent lyd, at den går lige i ørerne på hunden. Nogle hundefløjter kan lave så højfrekvente lyde, at mennesker dårligt kan høre dem. På den måde er en hundefløjte en god måde at få en hunds opmærksomhed på, og dette princip kan udnyttes i mange situationer.

Brug en hundefløjte til agility træning

Agility er en disciplin, hvor man træner sin hund til at udføre forskellige øvelser. Det kan være at hoppe gennem ringe, springe over forhindringer og gå på vipper. Det er naturligvis noget, som kræver dedikation, og det kræver også, at man formår at komme i kontakt med sin hund, når den gør noget forkert. Til dette formål er hundefløjten et ideelt værktøj.

Professionelle agility udøvere bruger en hundefløjte til at træne deres hund. Den kan være med til at hjælpe træningen til at blive meget mere effektiv, og man kan på den måde undgå, at hunden bliver unødvendigt forvirret. Det er altså til gavn for både hund og ejer.

Du kan købe en hundefløjte allerede i dag, hvis du går online på en velassorteret webshop. Desuden kan du også købe udstyr til agility træning og meget andet, så du kan få et bedre og mere givtigt forhold til din hund.

Du kan købe en hundefløjte hos Petworld.dk

Læs om flere spændende produkter til hunde her:

Hundelegetøj skaber mening i hundens tilværelse

Hundeudstyr til indendørs og udendørs leg og praktik

Godt hundedækken – gladere hund

Share

2 thoughts on “Hundefløjte – måske værd at investere i for dig”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *