Hundefoder – Øger hundens livskvalitet

Royal Canin - MEDIUM ADULT BONUS (Foto: Petworld.dk)
Royal Canin - MEDIUM ADULT BONUS (Foto: Petworld.dk)

Der er masser af snak om, hvordan mennesket spiser. Igen og igen bliver vi mindet om vigtigheden i at sammensætte kosten rigtigt, have et afbalanceret forhold til fedt, protein og kulhydrat og kombinere det med rigelig motion. Det samme gør sig gældende for din hund. Hunden får det ganske enkelt bedre, hvis kosten er god.

Fedme er et stort problem

For de fleste hundeejere er deres hund en meget stor del af familien, og derfor skal den også forkæles i høj grad. Forkælelsen er der intet i vejen med, men i mange tilfælde kommer den til at sætte sig på sidebenene af hunden, og det er et problem. Fedme er usundt, ligesom det er for mennesker. En hund med for høj vægt vil have sværere ved at bevæge sig naturligt, den vil få flere fysiske skader og i det hele taget miste en masse energi. Derfor er det utrolig vigtigt, at du er meget selektiv med, hvordan du forkæler din hund. For det kan sagtens gøres, uden at vægten skyder i vejret.

Find det rigtige hundefoder

Din hund vil ikke i samme grad som mennesker anerkende, at når du giver den noget af lækkerierne fra aftensmaden, så betyder det noget særligt. Den vil ikke tillægge det nogen speciel værdi. Lad derfor være med at give den jeres mad, men køb i stedet noget foder med den rette sammensætning af vitaminer og protein. Hvis hunden synes, det smager godt, vil den ikke skelne mellem jeres mad og den indkøbte hundefoder, og sideeffekten er, at det meste hundefoder vil forhindre din hund i at tage på og give den en større glæde og energi.

Klik på linket længere henne, hvis du vil have inspiration til, hvilken slags hundefoder du skal købe.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *