Hundegård – lad din hund få eget hjem


Hunden er trods alt et udedyr  (foto petworld.dk)
Hunden er trods alt et udedyr (foto petworld.dk)

Alle kender til problemet: I skal til fest. Du har lige taget din sorte kjole eller smoking på. Vil sætte dig ned på en stol eller på trappen for at snøre dine sko. Selvom du kun har siddet på trappen i to sekunder, er der hundehår overalt på dit mørke tøj. Det er svært at undgå, men med en hundegård kan du blandt andet komme problemet til livs. Selvfølgelig har en hundegård også mange andre fordele. Blandt andet kommer den jo til at få så meget mere motion, det er dog vigtigt, at du ikke glemmer at give den opmærksomhed alligevel.

Hunden skal være, hvor den hører til – i hundegården

Det er selvfølgelig hyggeligt at have sin hund rendende inden døre. Den kan komme op i sengen om morgenen, eller den kan holde dig med selvskab i sofaen om aftenen, men en hunds sande natur er jo at være udenfor, så hvorfor ikke holde den derude?

En hundegård er ikke dyrplageri eller totur, når det er koldt. I de fleste hundegårde vil der nemlig være et hundehus, hvor din trofaste ven kan krybe ind om natten. Det er selvfølgelig vigtigt, at den ikke bare passer sig selv, nu hvor den har fået sit eget hjem. Den skal stadig have mad og vand, og du skal stadig lege samt gå ture med den. For selvom den nu har fået masser plads til at boltre sig på, så er hunden stadig et selvskabeligt dyr.

Her kan du se forskellige typer af hundegårde!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *