Hundetrimmer – giv din hund synet og en sund pels tilbage

Nogle hunde har faktisk brug for en klipning (foto petworld.dk)
Nogle hunde har faktisk brug for en klipning (foto petworld.dk)

Har du også en mormor, der sætter din hunds pandehår op i en tot med en lyserød elastik? Så forær hende en hundetrimmer. Med den kan hun studse håret, så hunden ikke behøver at være afhængig af totter i panden, så snart den løber frit.

Hunden vænner sig formentlig også til at se igennem sit pandehår. Til gengæld er der større problemer med hunde, der har halvlang eller lang pels. Her samler der sig nemt robuste totter, der får pelsen til at blive uren og huden til at klø.

I større hårtotter kan der samle sig insekter af forskellig art. Lopper, flåter, tæger og lignende kan være svære at opdage, hvis ikke man sørger for at passe og pleje pelsen, så den er blød og glat.

For at fjerne disse totter kan en hundebørste eller en hundesaks i første omgang være nok. Hvis ikke de er til at løsne er en hundetrimmer en god løsning, med den sikrer du at få pelsen fjernet så en ny og sund kan vokse ud, hvis det viser sig nødvendigt.

Få trimmet både ører og poter

Det er ikke kun den store pels på kroppen, der kan volde din hund unødvendige gener. Mellem poterne kan hunde med lang pels også have problemer med at holde sig rene – og holde ubehagelige væsner fra at bide sig fast, eller eksem fra at udbryde.

Til at holde dette væk – bag ørerne ligeså vel – er en hundetrimmer til ører og poter en vigtig ting. Med denne kan du hjælpe din hund til at holde sig tilpas på hele sin krop. Det kan være et hyr at holde styr på sin hund, men i sidste ende bliver din hund mere tilpas og dermed bliver der også mere tid til gode stunder.

Klik her og se hvilken hundetrimmer du skal bruge

Share

1 thought on “Hundetrimmer – giv din hund synet og en sund pels tilbage”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *