Hundeudstyr til indendørs og udendørs leg og praktik

Har du alt det nødvendige hundeudstyr? (foto lavprisdyrehandel.dk)
Har du alt det nødvendige hundeudstyr? (foto lavprisdyrehandel.dk)

Der findes forskellige former hundeudstyr. Der findes den slags, man har, fordi det er nødvendigt. Og så findes der den slags, man har, fordi det er en fornøjelse.

Nødvendigt hundeudstyr er blandt andet hundesnore. Du bruger dem til at gå ture med, du bruger dem til at holde styr på hunden på gåturen. Det er svært at have hund, uden at have en hundesnor – nogle steder er man endda påbudt at gå med sin hund i snor.

Et andet stykke udstyr, der også er en nødvendighed er halsbåndet. Halsbånd findes i mange forskellige modeller. De findes i kæder, og de findes i stof. Nogle går også rundt om hundens krop, for at fordele trækker ligeligt. Andre sidder rundt om halsen som et halsbånd. Begge dele er gode i forhold til hundesnoren. Heri kan man sætte snoren fast, når man er på gåtur.

På hundehalsbåndet er det også påbudt, at hunden bærer et skilt, der beskriver, hvad hunden hedder, hvem der ejer den, og hvorledes man kan aflevere hunden i tilfælde af, at man finder den.

Den slags man har, fordi det er en fornøjelse

Der er naturligvis også ting, der ikke er en påbudt at have, blot fordi man har en hund. Der er meget udstyr, som du kan få til din hund, der er til, fordi det bliver endnu sjovere at have hund med sådant hundeudstyr.

Her kan der for eksempel være tale om hundelegetøj. Det kan være snoede reb, man kan lege vildt med hunden med. Der findes også små tøjdyr, der siger lyde eller dufter på en bestemt måde, som din hund kan øve sig i at finde. Og der findes hundeudstyr i form af hundehuse og løbegårde, hvor den kan boltre sig og hygge sig med dig, hvis du er i haven. Hunde har brug for sociale lege, og derfor findes der heldigvis en masse hundeudstyr, I kan nyde sammen.

Se udvalget af hundeudstyr her

Læs meget mere om hundeudstyr:

Hav styr på hundeudstyr i jobbet som hundelufter

Hundeudstyr skal passe til din hvalp

En verden af hundeudstyr

Share

2 thoughts on “Hundeudstyr til indendørs og udendørs leg og praktik”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *