Juwel akvarie – sådan kan dine fisk få de bedste rammer

Husk pumpen til dit Juwel akvarie (foto petworld.dk)
Husk pumpen til dit Juwel akvarie (foto petworld.dk)

Drømmer du om at have et kæmpe stort akvarium stående majestætisk på et bord i stuen fyldt med farvestrålende fisk, der svømmer roligt rundt derinde bag glasvæggen? Ja så er det bare om at komme i gang. Her kommer en lille huskeliste til de vigtigste ting, du skal bruge.

Sådan får du det smukkeste Juwel akvarium

Først og fremmest skal du have dig et flot akvarium. Det kan f.eks. være et akvarium fra Juwel, der laver mange forskellige slags. Hvis du gerne vil have, at akvariet har en central placering i hjemmet, og at det skal være fyldt med farverige fisk, så køb et ekstra stort et af slagsen. På den måde bliver det nærmest et kunstværk i sig selv, når det fyldes med fisk og akvarieplanter.

Derefter skal du have et godt bunddække til akvariet. Det kan være en bestemt grus bund med små fine sten. Der skal også købes en hel masse forskelige akvarieplanter, som kan fylde en god del af bunden også, og som fiskene kan gemme sig bag og svømme ind og ud imellem. Du kan også putte forskelige typer sten ned i akvariet og måske nogle med små huler, som fiskene kan tage sig en lur i.

Desuden er det vigtigt at få et velfungerende pumpesystem, så vandet hele tiden bliver tilført ilt.

Til sidst er der selvfølgelig fiskene. Vælg forskellige fisk med mange flotte farver, så det kommer til at minde om et helt koralrev. Det kan være sjovt for både voksne og børn at stå i lang tid bare og kigge fascineret på fisk med leopardpletter, zebrastriber, flotte finder eller med elegante lange slørhaler, der flagrer efter dem, når de bevæger sig ind og ud mellem planterne. Se et udvalg her.

Læs mere:

Akvarieplanter er et must i dit akvarie

Akvarie tilbehør: Gør dit akvarie smukt med lys

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *