kattegrus

Kattegrus er en smart og hygiejnisk løsning

Der findes rigtig mange glade dyreejere rundt omkring – og med god grund. For det er både sjovt og bekræftende at have sig et kæledyr. Mange, både voksne og børn, får opbygget et helt specielt bånd til det kæledyr de har. Det samme gælder fra kæledyrets side. For en hund eller en kat er deres ejer den eneste de er knyttet til. Som ejer er man der igennem hele sit kæledyrs liv. Det kan godt være det kun er 5-10 år. Men det er nu engang hele dyrets liv. Derfor er man naturligvis også forpligtet til at tage sig godt af sit dyr og give den det bedste liv man kan. Det gør langt de fleste dyreejere, og det er af disse grunde, at det betingelsesløse bånd mellem et dyr og deres ejer opstår.

Kæledyret er manges første ven

Mange voksne der havde dyr da de var børn, peger i dag på, at deres første rigtige venskab var med deres kæledyr. Det er altså noget helt specielt, når der knyttes bånd mellem dyr og menneske. Af samme grund er det gamle ordsprog; ”hunden er menneskets bedste ven”, nok heller ikke helt ved siden af.

Kattegrus er en smart og hygiejnisk løsning

Forskellige dyr kræver forskellige remedier. Der findes forskelligt legetøj der er designet til forskellige dyr – legetøj der for eksempel er med til at stimulere dyret og holde det beskæftiget på en sund måde. Der er dog også nogle lidt sure pligter forbundet med at holde kæledyr. En af dem må siges at være at skaffe deres efterladenskaber af vejen og holde hygiejnen i top. Har man en kat,  er kattegrus og en kattebakke en perfekt løsning. Det er nemt og hygiejnisk og holder arbejdsindsatsen i forhold til denne ærgerlige pligt på et minimum. Kattegrus er nemt at anskaffe sig, og det kræver ikke særlig meget som ejer, at sprede det ud i kattebakken.

 

Husk at købe det gode kattegrus – tag ansvar for din kats behov!

Det er ganske velkendt i dag at være ejer af et kæledyr. Det er en rigtig god ting, som både har fordele og ulemper, dog er det førstenævnte i flertal og heldigvis for det, for ellers ville der jo klart ikke være nogen som helst, som ville vælge at blive ejer til et kæledyr. Det er dog vigtigt at huske, at der er stor forskel på, hvilket dyr man har, og det ansvar som så følger med at skulle tage sig af sådan et dyr. Eksempelvis så er der stor forskel på at have en kat og en fisk. Der er både ting man skal huske ved fisken og ved katten, men de er meget forskellige. En kat er meget selvstændig på rigtig mange områder, og det er en af grundene til, at der er rigtig mange som vælger at anskaffe sig en kat. Det er nemlig sådan, at en kat i meget tid ad gangen har det ganske fint med at passe sig selv, så man skal ikke hele tiden aktivere katten og være inde over den. Dertil så er en kat stadig legesyg og den vil også gerne kæles med. Det passer derfor godt ind i nutidens mange travle moderne hjem at have en kat som kæledyr.

kattegrus til kat

Husk din kat skal bruge kattegrus til sit toilet i kattebakken!

Der er dog forskellige punkter, som man bør huske at sørge for, når man har en kat. Eksempelvis så skal en kat bruge en kattebakke. Når en kat skal på toilettet, så er dens instinkt, at den vil ”nedgrave” og gemme sin afføring og urin. Det er vigtigt med kattegrus, fordi her kan man både holde styr på sin kats toilet, og derfor undgå at den gør det uheldige steder i huset.

Kattegrus gør det let at lette sig som kat

Har du kat? Og vil du gerne sørge for, at den har et fast sted, hvor den i hvert fald ved, at den gerne må gå på toilettet? Og vil du også gerne sørge for, at den i samme åndedrag også er helt bevidst om, hvor den ikke må gå på toilettet? Så er det rigtig meget hjælp at hente ved, at du investerer i en kattebakke og hertil kattegrus. Hvis du allerede har kattegrus, er det selvfølgelig nok blot med kattegruset.

Det vigtige ved kattegrus er, at det føles behageligt for din kat. At det er noget, den har lyst til at lette sig i. Det kan være forskelligt fra kat til kat, hvad de føler, der er behageligt. Det lyder måske mageligt fra deres side, men det er sandt nok, katte er nogle dyr, der ved, hvad de gerne vil have.

Lav en rigtig god investering

Der er forskel på katte på flere forskellige måder. Der er dels det, at det føles forskelligt for katten at sætte sig i forskellige former for grus. Men derudover er der også noget kattegrus, der er bedre til at samle sig end andet.

For dig som ejer er det en stor fordel, hvis kattegruset samler sig i klumper, der er lette at samle op. Hvis de er lette at samle op, er det nemt og hurtigt at gøre kattebakken ren. På den måde er det nemt for dig at have en kattebakke, selvom det måske ikke er det mest charmerende job.

Kattebakker er smarte. De giver dig mulighed for at have en indekat, og kattegrus gør det let at gøre rent og holde det lækkert. Det er vigtigt, hvis man gerne vil blive ved med at synes, det er hyggeligt og rart at have kat.

Kattegrus i en kattebakke glæder alle katte

Kattegrus giver katte mulighed for at være sig selv, når de skal på toilettet. Ofte har katte behov for lidt privatliv. Ligesom mennesker er katte også private dyr. De kan godt lide at få lidt tid for sig selv. Især hvis den skal på toilettet. Mennesker undervurderer ofte dyrenes behov for privatliv. Men der opstår jo ofte situationer, hvor man kan mærke, at dyret ikke bryder sig om ens tilstedeværelse. Derfor bør man også respektere dyrenes ret til privatliv. Hvis katten giver udtryk for, at den ikke har lyst til at kæle og lege, bør man derfor give den et lille øjebliks ro.

Det kan være, at den har lyst til at benytte sig af kattegrus i kattebakken. Det kan være, at den har lyst til til lige at slappe lidt af for sig selv. Uanset hvad har katte egentlig også et naturligt behov for alenetid på toilettet.

grus til katte

Kattegrus inviterer til alenetid

Med kattegrus i kattebakken har kattene mulighed for denne alenetid, som nu engang er et følge af nogle af de mest naturlige behov. Især hvis ejerne ikke er hjemme, kan det blive stressende for kattene at skulle vente på at blive lukket ud for at kunne gøre det, som man nu engang gør.

Hvis man har en kattebakke med kattegrus i, får kattene mulighed for lidt privatliv, selvom det godt kan være lidt svært at finde tid til det engang imellem.

En god investering

Især på ejernes ferier kan kattegrus vise sig som en god investering, idet den fjerner alle lugtgener, da det af natur er lugthæmmende. Det kan betyde, at man ikke får sig en dårlig overraskelse, når man kommer hjem fra flere ugers ferie. Giv katten lov til at gøre det, den skal uden at skamme sig over det. Det bliver både ejer og kat glad for i længden. For med kattegrus i en kattebakke bliver katte glade for privatlivets skønne fred.

Lad kattegrus gøre din hverdag lettere

Katte er fantastiske kæledyr. Ingen tvivl om det. Det er næsten med sikkerhed noget, mange danske, men også udenlandske, familier kan nikke med på. Katte har et helt særligt sind, som gør dem lette at omgås som kæledyr. De kan både være helt ekstremt kælne, og så kan de være selvstændige på en og samme tid. Rende ind og ud af kattelemme og gå på jagt om natten, uden du behøver at rejse dig fra sengen. Men når det er sagt, så forpligter det jo altid at eje et kæledyr. Det gælder ligegyldigt hvilket kæledyr, du har anskaffet dig. Sdu skal selvfølgelig sørge for, at din kat har det, den skal bruge i form af næring. Men du skal selvfølgelig også sørge for, at den har et sted, hvor den kan komme af med sin afføring. Her er en kattebakke intett mindre end eminent, når det skal gøres hurtigt og nemt. Men hvad er en kattebakke uden ordentligt kattegrus? Hvis du anskaffer dig en god kattebakke, er det vigtigt, at du ikke nedprioriterer kattegruset. Det er nemlig gruset, der skal sørge for, at det ikke kommer til at lugte af katteurin og afføring i din stue.

Køb kattegrus på nettet

Hvis du vil gøre livet som katteejer endnu nemmere, kan du tænde din computer og gå en tur på nettet. Her findes en verden af forskellige typer kattegrus . og med sikkerhed også en, der passer til din kats behov. Hvis du bliver i tvivl om, hvilket mærke, du skal vælge, kan du altid forhøre dig hos din forhandler.

Få flere gode råd til kattegrus

Share

1 thought on “Kattegrus er en smart og hygiejnisk løsning”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *