Kender du også Royal Canin?

ROYAL CANIN VOKSENFODER (Foto: Petworld.dk)
ROYAL CANIN VOKSENFODER (Foto: Petworld.dk)

Har du en favoritleverandør eller producent af dyremad? Eller er du typen, der helst handler ind til kæledyrene i fødevarebutikkerne, og mangler inspiration til, hvad alternativet kunne være?

Lige meget hvad, så burde du kende franske Royal Canin, der er en af de større distributører herhjemme. Og de er anerkendte i både branchens og forbrugernes øjne. Derfor vil du kunne finde deres dyrefoder til katte og hunde i alle specielle dyrebutikker med respekt for sig selv, herunder selvfølgelig også hos velassorterede dyrlæger og dyrehospitaler.

Hvorfor Royal Canin?

Royal Canin fremstiller dyrefoder med respekt for dyret. Deres mission er at være nytænkende inden for kattens og hundens ernæringshov. Derfor gennemtestes hele Royal Canins sortiment på deres eget forskningscenter, inden det rammer forbrugerne og dyrenes ganer.

Folkene bag firmaet henviser til nødvendigheden i de videnskabelige test. Det er professionelle opdrættere og dyrlæger, der er med til at udvikle nye fodertyper. Hele Royal Canins koncept handler nemlig om at vise dyret respekt ved at fremstille foder, der tilgodeser dens behov. Og den mission kan kun indfries gennem forskning – og erfaring.

Og det virker. I hvert fald har firmaet, der har rødder i Frankrig, vokset sig stor og er nu en indflydelsesrig spiller på det store og konkurrenceprægede dyrefoder markedet. I dag findes der Royal Canin forhandlere i over 90 lande på verdensplan.

Find Royal Canin til hunden her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *