Køb det rigtige hundetilbehør til køreturen

TRIXIE SIKKERHEDSSELE (Foto: Petworld.dk)
TRIXIE SIKKERHEDSSELE (Foto: Petworld.dk)

Med tiden er hunden blevet en mere og mere integreret del af de danske familier. Derfor vil man gerne kunne medbringe familiens firbenede medlem på længere køreture, ferier og så videre.

Men har du udstyret i orden til køreturen egentlig? Mange lader nemlig bare hunden sidde i bunden af bilen, og rent rengøringsmæssigt er den idé skam god nok.

Problemet er bare, at hvis uheldet skulle være ude, og i kører galt, så er hunden ikke spændt fast. Men det er der råd for.

Sikkerhedsseler til hunde

Nu om dage er udvalget inden for hundetilbehør nemlig så stort, at det faktisk er muligt at få bestemte sikkerhedsartikler, der udelukkende er møntet på at gøre det nemmere for dig som ejer at have hunden med på køreturen.

Blandt andet findes der deciderede sikkerhedsseler, der har til formål, at hunden sidder forsvarligt spændt fast under kørslen.

I alt sin enkelthed er det en ekstra sele, som du spænder fast til sikkerhedsselen på bagsædet af bilen. Så kan hunden sidde i selen under kørslen. Udover at det selvfølgelig holder kæledyret sikkert, så kan hunden heller ikke forstyrre din kørsel undervejs ved at bevæge sig rundt i bilen. Selerne koster fra 100 kroner og opefter, og du kan blandt andet se et stort udvalg af hundetilbehør på www.petworld.dk

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *