Lad din hund sove godt i en hundekurv

Har din hund overhovedet en kurv? (foto petworld.dk)
Har din hund overhovedet en kurv? (foto petworld.dk)

Mange tænker ikke over det, men hunde er ligesom mennesker, når det gælder om at sove. Jo bedre de sover, desto mere friske er de dagen efter. Dette er skal især tages i betragtning, hvis hunden skal bruges til hård fysisk aktivitet såsom jagt. Det er derfor vigtigt at din hund ligger godt om natten, så den er klar til morgendagens strabadser.
En måde at lade din hund sove godt på, er ved at købe en hundekurv eller en hundeseng, men hvilken skal du vælge?

Prøv dig frem, når du skal finde den rigtige kurv til din hund

Du vil straks kunne mærke på din hund, når du har valgt den rigtige hundekurv. Den vil ikke være forandret fuldstændig, men være meget mere livlig og legesyg. Det ligger til hundens natur at være utrolig aktiv, så hvis det modsatte er gældende for din hund, burde du overveje at skifte hundekurv.

En hundekurv kan være mange ting. Det kan både være en trækurv, en af plastic, en seng eller sågar en fatboy. Det kan derfor være en god ide, at spørge din dyrehandler til råds, når du køber din hund. Der kan nemlig være forskel på, om en lille eller stor hund sover bedst i en blød eller en hård hundekurv. Hvis du er i tvivl om, hvad der er bedst for din hund, så kan du spørge ad hos dyrehandleren eller din egen dyrelæge. De kan med sikkerhed give dig råd med på vejen.

Se her for hundekurve i forskellige afskygninger!

Share

1 thought on “Lad din hund sove godt i en hundekurv”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *