Lad katten drømme sødt i sin egen seng

Der er ikke noget så hyggeligt som en kat i sin katteseng (foto petworld.dk)
Der er ikke noget så hyggeligt som en kat i sin katteseng (foto petworld.dk)

Den rolige summen fra en kat kan få de fleste til at slappe af. Katte spinder glædeligt bare det bliver nusset bag øret, får lidt mad eller faktisk bare, de har en katteseng at ligge sig i. Du kan finde rigtig mange fine kattesenge på Petworld.dk. Det er gode kvalitetssenge, der kan holde til, at det er en kat, der sover i dem. De går ikke sådan lige i stykker.

Kattesenge et kattens lille, trykke sted og helle. Derfor bør en katteseng stå lidt højt, så katten ikke føler at store ”rovdyr” (eller din hund) kommer efter den. Det er et urinstinkt, og du bør hellere rette dig efter det. Ellers ligger katten sig bare i sofaen.

Kattesenge er også det sted, som katten vil søge tilbage til, når du lukker den ud. Det er faktisk mere dens hjem end hele dit hus eller lejlighed. Du kan placere en katteseng både ude og inde, således den også har et sted at gå hen, når du har lukket den ud og ikke er hjemme.

Huler og leopardprint til katten

Katten sætter pris på hygge. De vil gerne have det blødt og lunt. Bor du eksempelvis i et hjem med brændeovn eller bare et oliefyr, så kan du godt regne med, at din kat gerne vil ligge sig tæt på den dejlige varme.

På Petworld.dk kan du vælge alle mulige slags kattesenge. Vælg for eksempel en smart leopard seng dit den vilde kat eller hvad med en hyggelig hule, som dine killinger kan gemme sig i?

Find en perfekt katteseng til din egen kat, hos Petworld

Læs mere om katteudstyr her:

Katteudstyr – hvad mangler din kat?

Share

1 thought on “Lad katten drømme sødt i sin egen seng”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *