Lær din hvalp at lege sundt

Hvalpe (Kilde: Petworld.dk)
Hvalpe (Kilde: Petworld.dk)

Nogle hundeejere vil have et problem med en hvalp, som opleves ualmindelig aggressiv. Den bider, snapper og gør højlydt. Det kan virke frustrerende, men i første omgang er der ikke nødvendigvis grund til bekymring. Det kan sagtens være helt normalt.

Aktivér din hvalp

At hvalpen opfører sig så opfarende, er som sagt meget normalt for de fleste små hunde. Den er et barn, så at sige, og har derfor masser af energi, som den skal brænde af. Det er naturligvis vigtigt at sætte grænser for, hvad du vil finde dig i. Og gør den noget, som gør ondt, skal den have det at vide med det samme. Men en god måde, at komme igennem denne periode af hvalpens liv, er at finde forskellige måder at sætte gang i hvalpen.

Den har ikke brug for motion i samme grad som en voksen hund, men den kan sagtens aktiveres og skal i hvert fald have muligheden for det. Lav skattejagt med den, kast med bolde og lav tumleture i haven. En træt hvalp vil ikke have overskud til så megen aggressivitet.

Find det rigtige legetøj

Det er en god idé fra starten af anskaffe sig noget hundelegetøj, som kan hjælpe med at få hvalpen til at forbrænde noget energi. Hvalpe undersøger mange ting med tænderne, og derfor skal du vælge noget legetøj, der kan holde til noget, som bidereb, massive gummiringe, tennisbolde eller kraftige hudeben kan bruges og købes i de fleste forretninger eller du kan med fordel købe dit hundetilbehør online på webshops som Petworld.

Held og lykke med din hvalp. Sørg for at give den en god opdragelse og endnu bedre – masser af kærlighed!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *