Måder du kan tjene penge på dine madlavningsevner

Vores digitale tidsalder har åbnet for en helt række muligheder for at tjene penge på nettet, og er du en haj til madlavning, så er dette en særdeles god branche til at skabe en solid online indkomst.

Du kan f.eks. specialisere dig i fisk og skalddyr, hvis du har en stor interesse og viden om dette emne. Du kan lave en blog med alt om dette emne, og så ellers kombinere den med nogle rigtig flotte billeder.

Vælg en niche uden så meget konkurrence

Når man vil have succes med en blog, så kan det nemlig være en rigtig god ide at niche ned, det vil sige at fokusere på et helt præcist område. Hvis man bar lave en tilfældig madblog, så er det sværere at få de gode placeringer i Google, da man kæmper mod alverdens andre madblogs.

Derimod er der ikke mange madblogs, som udelukkende har fokus på fisk og skalddyr. Dermed har du en stor chance for at dominere dette marked, og dermed kan du opnå de gode placeringer i Google. Og det hele handler om at få trafik til ens blog, når man gerne vil tjene penge på nettet.

Tag flotte billeder af madvarer

En anden god måde at tjene penge på nettet er ved at tage flotte billeder af gode madvarer. Dette kan sagtens kombineres med bloggen om fisk og skalddyr, da de gør sig godt på billeder.

Er du en dygtig fotograf, så kan du tjene penge på de såkaldte stock photos. Her skal du blot uploade dine billeder til et bureau, og så kan folk købe en kopi af dem via den online database.

Opret en profil på Instagram

Samtidig kan du bruge en del af billederne på Instagram. Når du har fået tilstrækkeligt mange følgere, så kan du begynde at tjene penge på denne profil via eksempelvis reklamer.

Har du stadig fokus på fisk og skalddyr, så kan det tænkes at fiskeributikker vil betale dig penge for at demonstrere deres fiskeudstyr for dine følgere.

Samtidig kan det også være butikker med køkkenudstyr, der gerne vil have billeder af nogle skarpe knive, som bruges til at skære i fisk. Der er masser af muligheder, det handler bare om at tænke kommercielt og sætte sig i butikkens sted, så man kan skabe værdi for dem.

Skriv en e-bog med opskrifter

Når du først dominerer en bestemt niche inden for madlavning, så kan du også tjene penge på e-bøger. Skriv nogle e-bøger med dine flotte billeder og de bedste opskrifter om fisk og skalddyr, og gør nogle af disse opskrifter eksklusive, så de kun fremgår i denne e-bog.

Når du alligevel har billederne og skal lave madindlæg til bloggen, så er forholdsvist nemt at lave sådanne e-bøger. Og det er en god kilde til ekstra penge på nettet.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *