Pedigree lader tungen opleve nuanceret og interesseret

Pedigree er et kendt og pålideligt mærke (foto lavprisdyrehandel.dk)
Pedigree er et kendt og pålideligt mærke (foto lavprisdyrehandel.dk)

Pedigree er det bedste for dyrene. Det passer simpelthen, hvad hundene bjæffer om. Der er nemlig kvalitet og gode oplevelser at hente, når man vælger at investere i Pedigree. Pedigree er foder, der ikke bare mætter maverne.

Foder der giver oplevelser

Det er foder, der giver gode og dejlige oplevelser, der ikke bare er givende, men nærmest også overskudsgivende. Hunde elsker god mad. De går op i det med hud og hår, og det er nok også derfor, at man så nemt kan se julelysene i deres øjne, når madskålen bliver fyldt op med deres yndlingsfoder. Mange hundes yndlingsfoder er det foder, der giver dem overskud, næring og gode smagsoplevelser.

Smagens betydning

Det er vigtigt det med smagen. Meget af det mad, som vi bliver mætte af, bliver vi ikke bare mætte af på grund af den næring, som foderet tilbyder. Det handler ligeså meget om smag og oplevelse. Mad tilbyder altså oplevelser, som kan gøre både dyr og mennesker mentalt afbalancerede. Der er ingen tvivl om, at mad på den måde er vigtigt for dyrene, for når de smager på noget lækkert, bliver de også ellevilde. De bliver simpelthen lykkelige og tilfredse af de dejlige oplevelser, som mad kan være med til at tilbyde. Mad er altså meget mere, end det der fordøjes i maven. Det er ligeså meget berøringen med tungen, og ikke mindst hunde har en stor tunge, der gerne vil have gode oplevelser med maden. Med pedigree er men garanteret en dejlig og behagelig mæthed, der sikrer ro og energi på en og samme tid. Roen fylder kroppen ud, og man føler sig således afbalanceret nok til at kunne være helt tilstede. Hundene er klar på at gå på eventyr i verden, når de bliver mætte og tilfredsstilede af pedigree, der som foder er blandt toppen af poppen.

Find et stort udvalg af pedigree hos Petworld

Læs mere om Pedigree:

Pedigree styrker din hunds livsglæde

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *