Royal Canin dyrefoder – det bedste, du kan få

Royal Canin: Til dine kæledyr (Foto Petworld.dk)
Royal Canin: Til dine kæledyr (Foto Petworld.dk)

Har du hund? Har du kat? Eller har du måske begge dele? Uanset hvad står der formentlig allerede en pose med Royal Canin dyrefoder hjemme i dit skab. Hvis ikke, så læs med her. Royal Canin har specialiseret sig i henholdsvis foder til hunde og katte. De garanterer dig den bedste løsning til en overkommelig pris, så hvorfor ikke gribe den løsning?

Katte har ikke samme ernæringsmæssige behov som hunde. Hvor hunde har behov for en stor mængde rå proteiner fra kød, er katte godt stillet med hvidt kød fra fisk og fjerkræ. Derudover behøver katte heller ikke samme mængde fedt (kulhydrater) som hunde. Deres kropsstørrelse og naturlige energiniveau kræver det ikke på samme måde, som hos hunde. Det ved de hos Royal Canin.

Hvad de også ved hos Royal Canin er, at når katte ikke får den ernæringsmæssige foder, de har brug for, så bliver deres pels fedtet, tynd og falder i værste fald af i totter. Deres mundhygiejne forringes – de får dårlige, sløve tænder og blussende tandkød.

Det samme gælder for hunde. Med den forkerte eller mangelfulde kost, falder deres energiniveau. Pelsen mister sin glans og humøret falder typisk.

Vælg den rigtig foder til dit kæledyr

Royal Canin har gjort sig til specialister i både katte- og hundefoder. Derfor behøver du ikke være bekymret for, om foderet i sig selv giver den basale næring, din kat eller hund har brug for. Dog kan de af og til have særlige behov, du må have et vågent øje for. Først og fremmest handler det om, at finde ud af, hvad behovet er. Hvis du ikke selv kan se det, er det altid en mulighed at kontakte din dyrelæge. En anden mulighed er at læse sig til det på eksempelvis varedeklarationen og nettet. Her er der mange gode tips til, hvad din hund kan have brug for i sin kost. Royal Canin har naturligvis foder, der er specialiseret indenfor forskellige behov.

Se udvalget fra Royal Canin her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *