Royal Canin kattefoder – så bliver din kat glad

Royal Canin laver også fantastisk kattemad, måske skulle de skifte navn til Royal Kitten (Foto lavprisdyrehandel.dk)
Royal Canin laver også fantastisk kattemad, måske skulle de skifte navn til Royal Kitten (Foto lavprisdyrehandel.dk)

Katten er sin egen herre, der elsker at strejfe omkring på egen hånd. Bor du på landet, kan den nemt være væk i flere dage, hvor den går på oplevelse på markerne og i skoven og fanger mus, egern eller andre dyr. Bor du inde i byen er den måske mere afhængig af at komme hjem engang imellem. Men ligegyldig hvad, så vil din kat sætte pris på at få noget lækkert foder, når den kommer hjem.

Royal Canin kattefoder – mange forskellige muligheder til din kat

Med noget lækkert kvalitets foder fra Royal Canin sikrer du dig, at din kat får det bedste mad, så den kan være sund, have en flot pels og være frisk. Her er der mange forskellige valgmuligheder. Så når du skal vælge, hvilken type mad katten skal have, skal du både se på kattens alder, livstil og andre faktorer, der spiller ind, når du skal finde det helt rigtige kattefoder.

Ud over kattefoder kan du også forkæle din kat på andre måder. Hvad med at få et fint kattetræ til den, som den kan lege i og kravle op i. Her kan der også være en kradsestang, som katten kan få slebet sine klør på. På den måde undgår du også, at den gør det i dine helt nye sofaer, som nok ikke står til at rede efter sådan en tur. Du kan også købe noget legetøj til katten, så den kan blive aktiveret indendørs. Hvad med en legemus på hjul, der kan spæne over stuegulvet med katten efter sig. Eller en sjov hoppbold, som den kan løbe efter, når du kaster den af sted? Mulighederne er mange inden for kattelegetøj.

Så både foder og det rigtige legetøj kan være med til at gøre din kat glad og tilfreds.

Find Royal Canin kattefoder her

Læs mere om godt kattefoder på denne side

Share

2 thoughts on “Royal Canin kattefoder – så bliver din kat glad”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *