Royal Canin skaber den helt rigtige foder til hund og kat

Royal Canin ved hvad det handler om (Foto Petworld.dk)
Royal Canin ved hvad det handler om (Foto Petworld.dk)

Det er smukt at læse Royal Canins vision og overbevisning. Hunde og katte er unikke dyr med unikke behov.

Royal Canin skaber unikke foderserier baseret på viden og forskning i specifikke hunde- og katteracer og sørger derfor for, at man kan købe den helt rigtige foder til sit kæledyr baseret på størrelse, alder, livsstil, race og særlige behov.

Det er vigtigt, at give sin hund eller kat den rette næringsholdige foder for at holde den så sund og rask som muligt. Pelsen afslører ofte din hund eller kats sundhed.

Royal Canin følger hunde og katte gennem hele deres liv og udvikler herigennem foder, der passer til alle aspekter af kæledyrets livsfase. Man kan som regel finde hele sortimentet her.

Det rette Royal Canin-produkt giver det sundeste kæledyr

Der er forskel på, hvilket foder, man skal give hvalpe og killinger og fuldvoksne hunde og katte. Hvalpe og killinger har brug for foder, som giver den nødvendige energi særligt for at udvikle kroppen og give en optimal vækst. Dit kæledyrs fordøjelsessystem og tandsæt skal udvikles rigtigt, så din lille Valter eller Mis er klar til at spise, lege og fordøje sin mad.

Fuldvoksne hunde og katte bliver vanedyr. Kæledyret kan for eksempel blive mere følsomt over for skift til anden foder, og derfor skal Valter eller Mis’ favoritfoder være god for ham eller hende. Det dur for eksempel ikke, at foderpillen giver problemer med mund og tænder, fordi pillens form, størrelse eller konsistens ikke passer til din hund og din hunds alder.

Royal Canins hunde- eller katteguide, som findes på royalcanin.dk, gør det nemt for dig at finde den rigtige foder til din hund eller kat. Du kan indtaste dit kæledyrs personlige profil og få eksperthjælp til at finde den helt rigtige foder til Valter eller Mis.

Jeg har allerede skrevet en del om Royal Canin, som du også kan læse:

https://havfiskeren.dk/royal-canin-kan-roligt-forsvare-deres-priser/

https://havfiskeren.dk/royal-canin-hundefoder-har-de-vigtige-ingredienser/

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *