Royal Canin skræddersyr din hundefoder

Giv din hund hvad den behøver (Foto Petworld.dk)
Giv din hund hvad den behøver (Foto Petworld.dk)

Royal Canin har et kæmpe udvalg af forskelligt hundefoder, og det giver fantastisk mening. Det kan være svært at sikre sig, at din hund får den korrekte foderblandring, men det prøver Royal Canin at afhjælpe. En sund kost er bevist livsforlængende, ligesom den vil øge selve livskvaliteten. Den rigtige hundefoder vil ikke bare gøre din hund sundere men også gladere og friskere.

Royal Canin har sammensat en lang række forskellige produkter. Her er blandt andet tale om voksenfoder, hvalpefoder, seniorfoder, racefoder og slankefoder. Alt efter hvor gammel din hund er, har den selvfølgelig brug for forskellige byggesten i sin kost. Der er også stor forskel på din hunds størrelse og race. Er du i tvivl om, hvilken hundefoder der vil være bedst for din bedste ven, så kan du altid kontakte en dyrehandel eller dyrlæge.
Det rigtige hundefoder vil ikke bare forlænge din hunds levetid. Med den rigtige kost kan du også minimere risikoen for smertefulde tandsten, lugtgener, dårlig afføring og overvægt. Alt sammen noget din hund ikke selv er herre over – men du er herre over din hund!

Royal Canin til alle livets faser

Gennem hele livet vil foderet have en afgørende rolle for hundens sundhed. Vælger du hundefoder, der opfylder din hunds specifikke krav for næring, vil du kunne udskyde din hunds aldring. Noget mange ikke er klar over, er hvilken indvirkning foderets størrelse, form og konsistens i virkeligheden har.

Med den rette konsistens og størrelse til netop din hund, vil du undgå problemer med mund og tænder. Du bør kombinere tør og vådfoder. Tørfoderet vil være godt for tænderne, mens vådfoderets smagsoplevelse med garanti vil falde i din firbenede vens smag.

Køb Royal Canin hundefoder her: http://www.petworld.dk/products/royal-canin.aspx

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *