hunde allergi

Sådan håndterer du hunde med allergi hensigtsmæssigt

Der kan være mange forskellige årsager til, at nogle hunde frem for andre hunde har allergi. Det kan eksempelvis være fordi, at nogle hunde er fødte med allergi. Grunden til dette er, at de har arvet allergien fra deres mor eller deres far. Derfor er denne allergi en type, som er nedarvet rent genetisk. Her kan der være flere forskellige typer af allergier. En anden grund til, at nogle hunde har allergi frem for andre, kan være at nogle hunde har fremprovokeret en allergi. Det kan eksempelvis være fordi, at nogle hunde har spist noget, som de ikke kan tåle. Eller det kan være at nogle hunde har leget med noget legetøj, som de ikke har kunne tåle. Dette er de to typiske årsager til, at nogle hunde har allergi. Hvis du oplever eller erfarer at din hund har allergi, bør du søge hjælp hos din lokale dyrlæge. Her vil dyrlægen fortælle hvilken type allergi der er tale om samt fortælle hvordan du bedst muligt håndterer din hunds allergi på en hensigtsmæssig måde.

Hunde med allergi bør have hensigtsmæssigt rammer

Hvis du erfarer at din hund har allergi, bør du altså søge hjælp samt vejledning hos din dyrlæge. Her vil din dyrlæge tage nogle tests, som hertil skal hjælpe jer til, at komme nærmere på hvilken type allergi der er tale om. Hvis der er tale om allergi, får du endvidere rådgivning samt vejledning i, hvordan du bedst muligt håndterer dette. For det er helt centralt, at vide at din hund sagtens kan leve med sin allergi. Hvis hunde får eller er fødte med allergi, kan de altså sagtens leve et langt og balanceret liv. Fuldstændig på lige fod med andre hunde, som ikke har allergi. Det eneste som du skal sørge for, hvis din hund har allergi, er at håndtere det på en hensigtsmæssig måde. Dette gør du ved at skabe nogle trygge og hensigtsmæssige rammer for din hund med allergi.

Hjælp din allergi hund så godt som du kan

Det er ikke kun mennesker, der kan være så uheldige at have allergi. Også hunde kan få det. Og der findes desværre mange hunde, der lever med allergi. Det kan give dem store gener og irritationer, som kan forringe deres livskvalitet betydeligt. Men en hund, der har allergi over for noget bestemt, behøver ikke at leve et træls liv. Rent faktisk kan den leve et lige så godt liv, som alle andre hunde, men det er nødvendigt at man som ejer tager ansvar, og hjælper sin hund så godt man kan.

dog sneezing photo
 

Hunde må ikke lide alene med allergi

Mange af de hundeejere, der har en hund med allergi, formår dog ikke at opdage allergien, hvorfor hunden bliver tvunget til at gå rundt med de store gener for sig selv. Dette er der naturligvis ikke nogen hunde der fortjener, så fokus må først og fremmest være på, at hundeejere skal kunne opdage hundens allergi. For at kunne opdage denne, bliver man dog nødt til at vide, hvad det er man skal kigge efter. Her er det specielt hundens adfærd og ændringer i denne, som man skal lægge mærke til. Bliver hunden pludselig mere fraværende og mere urolig, kan det skyldes allergi.

Hjælp din allergi hund med specielt foder

En af de måder, hvorpå man kan hjælpe sin hund, når den har fået konstateret allergi, er ved at fodre den med specielt foder, der ikke indeholder de ting, der giver hunden allergiske reaktioner. Samtidig giver det specielle foder hunden spiseglæden tilbage, fordi det smager endnu bedre end det foder, som hunden normalt får. Hvis man har på fornemmelsen, at ens hund har foder allergi, kan man vælge at få taget en blodprøve ved dyrlægen, så hunden kan blive testet for allergi.

Allergi hund medicin, lige som du kan din hund få allergi og har derfor brug for din hjælp

Der findes rigtig mange som elsker hunde, og derfor findes der også rigtig mange, som er hundeejere. Når man er hundeejer, så er man også klar over, at der følger et klart ansvar med, når man har en hund. Det handler om, at når man her en hund, så er man også ansvarlig for, at ens hund har det godt. Ens hunds velbefindende er dit ansvar. Det er derfor din opgave, at du skal sørge for at gøre, hvad du kan for at din hund har et godt helbred og har det godt generelt. Der er mange opgaver, som man skal gøre, men heldigvis virker de fleste af dem helt naturlige, eksempelvis virker det som en naturlig del af, det at være hundeejer, at man skal gå ture med sin hund og give den mad. Nogle af disse opgaver er dog ikke helt naturlige, det kan eksempelvis være det at skulle give sin hund allergi hunde medicin. Faktisk er der ikke så mange, som ved, at en hund også kan få allergi. Her er sandheden, at en hund lige som mennesker kan få allergi for mange ting.

Hunde med allergi har brug for allergi hund medicin

Når man har en hund, som har allergi, så kan man gøre flere ting. Man skal helst forsøge at finde ud af, hvad det er som ens hund er allergisk overfor. Det kan både være noget, som hunden spiser, men det kan også bare nogle andre ting, som den ikke kan undgå i hverdagen. Eksempelvis hvis det er pollen lige som os andre, så er det vigtigt, at du hjælper din hund. Det kan du gøre med allergi hund medicin. Hjælp din hund med allergimedicin specialfremstillet til hunde.

Hundefoder kan fjerne symptomer på allergi

I Danmark holder hver femte familie hund – med god grund. Det er nogle dejlige dyr, som spreder glæde i hele familien. Alle får en ven for livet, og hunden giver grobund for fantastiske oplevelser. Man bliver tvunget til at bruge tid på at gå ture sammen, og det kan give anledning til hyggelige samtaler.

Samtidig er hunden sjov. Den er som regel altid glad, og det smitter af på alle. Selvom I kun har været væk i ganske kort tid, bliver hunden ellevild, når I er tilbage igen. Den bliver endnu gladere, hvis I tager den med på tur. Den minder alle om, at de små glæder i livet betyder noget.

Som hundeejer har man dog også et ansvar. De vidunderlige væsner er nemlig afhængige af deres ejer, og derfor er det vigtigt, at man lever op til det ansvar. Det gælder især, når hunden ikke kan hjælpe sig selv.

allergy dog photo
Photo by ikewinski

Hundefoder kan afhjælpe allergi

Flere og flere hunde bliver ramt af allergi. Det kan der være flere forskellige årsager til, men én ting er stensikkert: Det er ikke spor sjovt – hverken for hund eller ejer. Det er ikke sjovt at se din bedste ven bliver udsat for sådanne uheld. Hundens fysisk og psyke kan blive ramt, hvilket ellers kan være svært at forestille sig.

Der findes forskellige typer af allergi, men typisk bliver hunde ramt af foderintolerance. Det har en stor fordel: Det er nemt at undgå det stof, som hunden er allergisk overfor. Det kan man nemlig gøre ved at skifte foder. Der findes masser varianter, som er skræddersyede til hunde med allergi overfor deres foder.

Hunden vil hurtigt få sin gamle styrke tilbage og genvinde sit gode humør. Det er til glæde for alle i familien – og det fortjener hunden mere end nogen anden.

Find hensigtsmæssigt allergifoder til hunde

Der er desværre nogle mennesker som enten er fødte med allergi eller også kan de desværre opleve allergi i løbet af deres liv. Men dette betyder ikke, at disse personer ikke kan leve et sundt, langt og balanceret liv. På samme måde er det med hunde. Nogle hunde er hertil også enten fødte med allergi eller også kan de opleve allergi i løbet af deres liv. Men på samme måde som med mennesker, kan disse hunde sagtens leve et sundt, langt og balanceret hundeliv.

Når kun det bedste er godt nok

Det gælder blot om at forsøge, at skabe de bedste rammer for sin hund med allergi. Og der kan hertil være mange forskellige grunde til, hvorfor hunde oplever allergi og andre ikke gør det. Og det er da fordi, at hunde er forskellige. Og det er da også fordi, at hunde’s tarme samt maver er forskellige. Nogle hunde er bare fødte med nogle mere sarte maver eller tarme end andre hunde. Og derfor kan det være hensigtsmæssigt og nødvendigt, at give disse hunde allergifoder. Hvis du opdager eller har en idé om, at din hund har fået allergi skal du først og fremmest kontakte din dyrlæge. Hertil vil din dyrlæge undersøge din hund og bekræfte hvilken type allergi der er tale om.

Skab gode rammer med allergifoder til hunde med allergi

Efter dette vil du blive vejledt i, hvordan du kan være med til at skabe de bedste rammer for din hund med allergi. Og en måde at forsøge, at skabe gode rammer for din hund med allergi, er blandt andet at give din hund allergifoder. Allergifoder er hundefoder som er lavet specielt til hunde med allergi. Dette allergifoder vil typisk indeholde alle de helt rigtige ingredienser, som hunde med allergi har behov for. Der vil være den helt rigtige type og mængde af vitaminer samt enzymer, som din hund med allergi har behov for.

Læs meget mere om allergi hos hunde hos netdyredoktor.dk

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *