hvid hest

Sådan kan du spare penge på tilbehør til din hest

Hvis du har hest, ved du sikkert, hvor dyrt det er. Der skal købes mad, hø, udstyr til både dig og hesten, strøelse til stalden, og så skal du ofte betale husleje for at have hesten stående. Derfor er gode råde velkomne, når det handler om, hvordan du let kan spare på forskellige områder uden at gå på kompromis med din hests velbefindende. Her får du to forslag til, hvordan du nemt og hurtigt kan reducere nogle af de omkostninger, der følger med heste.

Lav en aftale med dit lokale supermarked

I de seneste år er vi alle sammen blevet mere bevidste om at reducere madspild. Heldigvis! Det betyder nemlig, at mange supermarkeder er mere end villige til at indgå aftaler med lokale hesteejere.

Du har måske hørt, at man flere steder hjælper såkaldte ”skraldere” med at tage den kasserede mad med hjem helt gratis. Tidligere betragtedes det som en forbrydelse, men mange supermarkeder har fået øjnene op for, at det faktisk gavner både dem selv og miljøet, at alt mad bliver spist. Det er her, du har en unik mulighed for at få lækre hapsere til din trofaste ganger.

Tit er der så mange grøntsager tilovers, at det er svært for supermarkederne at komme af med det hele. Som bekendt kan heste spise en hel del, og det kan komme alle til gavn. Ofte skal der ikke andet til, end at du aftaler med butikkerne, at de ringer til dig, hvis de pludselig står med en masse æbler og gulerødder, de ikke kan få afsat. På den måde redder din hesten maden fra at blive smidt ud, og du sparer penge, som helt sikkert med fordel kan bruges andetsteds.

Køb heste strøelse på Langtrading.dk

Køb strøelse hos gulvforhandlere

Der skal en god portion strøelse til for at fylde en bås i stalden. Tit er din hests udendørsareal også mudret, og så er det vigtigt at lægge et solidt underlag, så der ikke er unødig risiko for styrt. Derfor er det naturligvis vigtigt ikke at gå ned på dette produkt.

Køber du det i hesteforretninger, kan prisen hurtigt komme langt højere op, end den behøver. Du kan spare en del ved at købe det i byggemarkeder, men vil du helt ned i de laveste priser og største portioner, kan du med stor fordel købe din strøelse hos gulvforhandlere. De lyder måske lidt sjovt, men produktionen af trægulve efterlader en masse træ-smulder, og det er faktisk bare det, du skal bruge. Når gulvbrædderne skæres til og slibes, opstår strøelse som biprodukt, og det kan din hest få stor glæde af. Denne strøelse er præcis ligeså god, som den du køber andre steder, og prisen er lige til at smile ad. Gulvforhandlerne vil nemlig gerne af med deres træaffald, og her er en oplagt mulighed for at spare lidt ekstra på hestefronten.

Som hesteejer må man simpelthen finde penge, hvor man kan – og det her er i hvert fald en rigtig god start, som ingen mister noget på.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *