Sådan vælger du det rigtige hundebur

Giv hunden masser af frisk luft (Foto Petworld.dk)
Giv hunden masser af frisk luft (Foto Petworld.dk)

Sommeren er så småt ved at være over os, og udover at det betyder, at du skal ud i haven og sole dig, så er det en god idé også at lade hunden være ude så meget som muligt.
Fra naturens side er hunde ikke skabt til at leve indenfor i dit garanteret dejlige og trygge hjem. Derfor gælder det om, så snart vejret selvfølgelig tillader det, at lade hunden tage samme vej som havemøblerne – nemlig udenfor.

Den løber bare væk, tænker du sikkert nu. Men nej. Det kan faktisk godt lade sig gøre at finde et udendørs bur, der er stort nok til at din hun kan bevæge sig, og samtidig giver dig sikkerhed for, at Fido ikke smutter, så snart chancen byder sig.

Størrelsen er vigtig

Men for at Fido rigtig kan nyde sin sommerferie udenfor, skal du sørge for at den har plads til at udfolde sig og være aktiv i dens nye bur. Hvis ikke den kan det, får du hurtigt en frustreret hund, der føler sig indespærret og derfor enten gør af alt og alle eller bare ligger dovent i et hjørne af buret. Buret skal derfor altid cirka være tre gange så langt som hunden i både bredde og længde.

Se et udvalg af hundebure på petworld.dk

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *