Lad din hund føle sig fri med en flexi hundeline

Husk en god snor (foto lavprisdyrehandel.dk)
God snor – God gåtur (foto: billigdyrehandel.dk)

Af sikkerhedsmæssige årsager er det ofte bedst at have sin hund i snor, når man lufter den. Hvis man gerne vil have høj sikkerhed og samtidig ønsker at give sin hund større bevægelsesfrihed, kan en flixe hundeline være det helt rigtige valg.

Flexi hundeline

Flexi hundeline er en hundesnor, hvor man selv kan justere, hvor lang snoren skal være, og dermed hvor langt væk hunden skal have mulighed for at bevæge sig. Det er en fordel i mange forskellige sammenhænge. Det kan eksempelvis være, hvis man går tur i en park, eller hvis man har sin hund med en tur på stranden.

Der er dog også steder, hvor man skal være forsigtig med at give sin hund for lang line. Det gælder eksempelvis, når man opholder sig på meget trafikerede områder, hvor det kan være farligt, hvis din hund bevæger sig for langt væk fra dig.

Vælg den rigtige størrelse

Flexi hunderline fås i forskellige designs og størrelser. For at opnå den højeste sikkerhed og for at være sikker på, at linen kan holde til din hund, skal du sørge for at vælge den rigtige type snor. Du kan læse om, hvilket type hundeline du bør købe hos de forskellige forhandlere på nettet. Du kan også altid spørge din dyrhandler til råds. De har stort kendskab til produkterne og kan derfor hjælpe dig med at finde den helt rigtig flexi hundeline til din hund, så den kan føle sig fri og samtidig færdes sikkert i naturen og trafikken, når du lufter den.

Klik her for at se et stort udvalg af flexi hundeliner

Find flere tilbud på hundesnore her:

Med en hundesnor kan du sikkert gå en tur med din hund

Hundesnor lærer din hund at gå roligt og uden snor

 

Share

1 thought on “Lad din hund føle sig fri med en flexi hundeline”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *